CashMan

Elektronikus számla


E-számla egyszerűen, gyorsan


Az e-számla lehetővé teszi, hogy számláit úgy juttassa el ügyfeleihez, hogy nem kell nyomtatnia, postáznia. Az e-számla alkalmazásával időt és pénzt takaríthat meg.

A CashMan e-számla


A CashMan online vállalatirányítási rendszerben az e-számla előállítása teljesen megegyezik a papír alapú számlák készítésével, csupán a számla elkészültekor a nyomtatás műveletét felváltja az e-számla küldés. Az e-számlát partnere e-mailben kapja meg a beépített vagy az ön által felvitt e-mail sablon tartalommal.

CashMan

A CashMan e-számla megjelenítési formájának a mindenki által ismert és használható PDF formát választottuk. Az e-számlát a törvényekben előírt és annak megfelelő digitális aláírással és időbélyeggel látjuk el, igazolva annak hitelességét, így ezzel önnek nem kell foglalkoznia.

E-számlák tárolása

A CashMan rendszerben előállított e-számlákat a rendszer megőrzi, így bármikor visszakereshető és böngészője segítségével bármikor letölthető esetleges ellenőrzés során ebben az elektronikus formában tudja az ellenőrzést végzőknek átadni.

E-számlák díja

Az e-számla díjazása rugalmas. Ön felméri, hogy mennyi e-számlát állít elő és megrendeli az adott mennyiséghez tartozó összeget. A rendszer jelzi önnek a még meglévő keretét és bármikor újra rendelhet, amennyiben felhasználta az előzőleg rendelt keretet.

E-számla

E-számla

10

HUF + ÁFA / db


E-számla csomag megrendelése

Az e-számla csomagját az összeg megadásával és egy kattintással megrendelheti a CashMan rendszerbe belépve a nyitó oldalon.

CashMan